Länge leve hantverkskunnandet
Du berättar.
Vi lyssnar.
Så enkelt är det faktiskt.

Ett bra slutresultat handlar oftast om en ömsesidig dialog, lyhördhet och tillit. Vi litar på att du kan din verksamhet och vet vart du vill nå. Du kan lita på att vi kan vårt hantverk och samordnar alla goda krafter för att du ska få precis det du behöver – en trycksak som speglar din verksamhet.

HANTVERKSKUNSKAP & SAMVERKAN
20 års erfarenhet med många skiftande uppdrag har gett oss råg i ryggen. Hantverket att framställa trycksaksoriginal tycker vi själva att vi är bra på. Goda idéer brukar inte heller saknas, förutsatt att vi får veta vad du vill uppnå. Tankeläsare är vi dessvärre inte, även om vi jobbar på det emellanåt …

BEHOVET STYR
Alla har olika behov, önskemål och resurser. Att ekonomin styr det mesta vi gör i livet är ingen hemlighet, det gäller också vid trycksaksproduktion. En folder kan kosta förhållandevis lite pengar likväl som den kan kosta en rejäl summa. Vi propsar inte på dyra påkostade trycksaker om det är en enkel folder du behöver som du kan unna dig att slösa med. Alla behöver inte en Rolls Royce, bara ibland… Det är du som bestämmer nivån på utförandet. Ett fast pris innan är en självklar trygghet.

VI HAR ETT BATTERI AV GODA SAMARBETSPARTNERS
Under åren har vi byggt upp goda kontakter med många värdefulla samarbetspartners. Det har du som kund nytta av. Vi samverkar med professionella översättare, fotografer, illustratörer och välutrustade kopieringsföretag och tryckerier – allt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.


Iréne Lundström

Text och bild, färg och form och datorns alla digitala är spännande. Hantverket vid dataskärmen är kul — att fästa visioner på papper, omsätta idéer till färdig produkt, ifrågasätta och diskutera för att slutresultatet ska bli bra.
Information ligger mig varmt om hjärtat, att producera olika slags skrifter, hela vägen från redaktionell planering och intervju- och reportagearbete, till färdigtryckt slutprodukt. Men mest stimulerande är kontakten med dig som kund. Det är du och jag som tillsammans hittar fram till ett uttryckssätt som passar just ditt budskap. Det är du som ska vara nöjd. Då är jag det också.


Kenneth Lundström

Att förena ett intresse med ett jobb är ett privilegium. Mitt intresse för fotografi och bilder kommer väl till pass i mitt arbete. Kombinationen av många års praktisk erfarenhet och dagens moderna produktionskedja, baserad på *ICC-profiler och ISO standard är till stor nytta och trygghet i det dagliga arbetet. Det kommer du som kund också att märka. Eftersom foto är ett intresse är jag inte heller främmande för att fotografera om och när det behövs.